Harpspel op troubadourharp of pedaalharp bij uitvaarten.

– Bij binnenkomst van familie en belangstellenden.

– Als mensen ter afscheid langs de kist lopen.

– Ter afwisseling van de sprekers tijdens de uitvaartplechtigheid.

– Op troubadourharp bij het graf.


TROBAIRITZIn vroeger tijden trokken troubadours met hun troubadourharpen door de straten van de steden en lieten aan iedereen hun liederen horen.
In deze tijd zijn er ook trobairitz in te huren, dat zijn vrouwelijke troubadours, die hun liederen laten horen in stad en land.

Harp Heks

Ook kan de harpheks ingehuurd worden, met haar heksenharp en haar heksenketel.

Leuk voor evenementen, feestjes of festivals.


Gonda is veelzijdig in haar werk. Naast dat u Gonda kunt inhuren voor harpspel tijdens huwelijken, uitvaarten, jubilea of andere gelegenheden, heeft ze een aantal interessante en zeer mooie vertelvoorstellingen met harpmuziek, die u kunt boeken. Zie de flyers hieronder.

Voor vragen en boekingen kunt u contact opnemen met Gonda Kaai, tel. 06 -53451927 of per mail g.kaai@hotmail.com.


Pinkster3Vuur! Een Zaanse voorstelling over Spaanse soldaten, vrijbuiters, heksen en Zaanse schonen. Te midden van de vrijheidsstrijd tegen vreemde overheersers, moet een Zaanse vrouw haar eigen strijd voeren, teneinde niet haar leven te eindigen als heks #witchtoo op de brandstapel. Met de magische muziek van een harp wordt de Zaanse historie van Pinkster3 in deze vertelvoorstelling tot leven gebracht. Pinkster3Vuur!

De première van “Pinkster3Vuur” was op 7 juni 2022, dat is de zaanse derde Pinksterdag, in de Oostzijderkerk, de oudste kerk van de Zaanstreek.

zie ook: https://www.voordekunst.nl/projecten/13581-pinkster3vuur-in-de-oostzijderkerk
.